QualityTime:
Huiskamertheater!

Wie is de beste? De snelste? De populairste? De meest muzikale? De meest intelligente? Er heerst altijd concurrentie. We nemen het zelfs mee naar huis. Paradoxaal genoeg toont de ego-cultuur waarin we leven juist het gebrek aan ego, het ontbreken van de overtuiging dat we iemand zijn.


Neem, net na de kerst, een kijkje achter de voordeur bij een jong, modern, op het eerste gezicht succesvol gezin wat op exploderen staat. 

In de vorm van een experimenteel onderzoek heeft Nina Jilesen (afstuderende aan de Academie voor Theater) gewerkt met het script van Quality Time, geschreven door Joan Nederlof (bekend van de Mug met de Gouden tand) Huiskamertheater: Rijkevoortseweg 6, Boxmeer
Spelers: Melle Sjoerdsma, Nikee Corstens, Thijs van Elten en Eline Brunekreeft.
Regie: Nina Jilesen


Reacties:

 

Babz Verhoeven
Nina en acteurs, ik h
eb zo ontzettend van de voorstelling genoten. Ik vond het subliem! Als jullie nog meer voorstellingen mogen spelen laat het me weten, dan ben ik er graag nog een keer bij om mezelf van de wereld te lachen en te verbazen ;) 


Willy de Kurver
Ha Nina,
Mooie foto's! Heb erg genoten van de voorstelling, knap gedaan. Succes met je laatste half jaar en ik kom graag naar je eindproductie kijken.

Inge Kollau

Wij hebben erg genoten! Zo herkenbaar wat er in een gezin om kan gaan! Onze complimenten!

Sandra Broekmans
Nina, dank voor de onzettend leuke avond! Voor iedereen die er niet was; jammer, je hebt iets gemist. Mooi werk. Bijzondere ambiance. Frisse acteurs. Meesterlijke tekst. Goed gedaan!

Saskia Bongaards
Nina het was super!!! Ik zit nog na te genieten.

Charlot Verheijen
Klasse! Kippenvel, erg goed!

Mariette Wijnhoven  
Wij hebben er van genoten!!!! Dat belooft wat voor de toekomst! 

Mila Manders  
Super Nina, nogmaals gefeliciteerd met deze mooie prestatie! 

Fleur Jacobs  
wij hebben genoten. Wat een regiewerk en je goede acteurs. 

Jacqueline Manders  
Heeeel professioneel. Geweldig. Had het niet willen missen! Proficiat! Wij zijn heel trots op jou!

Lidwien Engel
‎"Neem, net na de kerst, een kijkje achter de voordeur bij een jong, modern, op het eerste gezicht succesvol gezin wat op exploderen staat." Wij hebben een indrukwekkende voorstelling gezien die de omschrijving geheel waarmaakte! Complimenten!


Henk Pol · 
Een ontroerend stuk met een geweldige cast en regie!!! Thanx

 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast