Acteer & Presentatiecoach Nina Jilesen

nina jilesen acteer en presentatiecoach

Ik ben Nina Jilesen, eerstegraads acteercoach & regisseur. In 2013 studeerde ik af aan de Academie voor Theater FHK. Mijn afstudeervoorstelling ‘Kind van de grond’ werd genomineerd voor de Entreeprijs van Theaterfestival Boulevard. Deze voorstelling ging over de schoonheid en de kracht van de verbeelding als je een dierbare hebt verloren. Daarnaast volgde ik destijds de minor Liberal Arts aan de Bernhard Lievegoed University die ik cum laude heb afgesloten. Deze specialisatie richtte zich op filosofie en in het specifiek levenskunst.
Direct na mijn afstuderen nam ik het heft in eigen handen en richtte ik Acteerlessen Nijmegen op. 
Afgelopen jaren heb ik mezelf ontwikkeld als presentatie & acteercoach. Naast mijn artistieke werkzaamheden als acteercoach ben ik actief als presentatiecoach voor particulieren en bedrijven. Vele mensen heb ik mogen helpen om ontspannen en uniek te leren presenteren. Tevens heb ik meerdere acteurs begeleid naar diverse toneelscholen/theateracademies in Nederland door middel van auditietraining en zat ik in de jury van de Monologenwedstrijd (Solo’s in Zuid).
Voor trainees en cursisten ben ik een warme, kritische, open, toegewijde coach. Ik wil het onderste uit de kan halen en stimuleer positief. Ik geef inzicht in de kracht en het talent van de trainee/cursist. Ik leer anderen zonder oordeel te zijn, niets is fout. Mijn doel is dat trainees en cursisten zonder te hoeven 'presteren' toch gigantisch boven zichzelf uitstijgen.
Zie mijn Curriculum Vitae voor alle ervaring die ik heb opgedaan.