Privé acteertraining

privé acteertraining
Nina biedt naast het vaste cursusaanbod bij Acteerlessen Nijmegen ook privétrainingen aan. In deze individuele acteertrainingen word je nog persoonlijker gecoacht en wordt er dieper ingegaan op het vak acteren. Wie ben jij als acteur, waar liggen aandachtspunten en hoe kun je je instrument  bespelen én tevens je eigen regisseur zijn.

Het aantal trainingen en de inhoud is naar wens af te stemmen. Voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte, neem gerust contact op.

Hoe wordt er gewerkt:

Een monoloog is eventueel een mooie artistieke bron om vanuit te werken aan persoonlijke werkspunten. Nina helpt je bij het uitkiezen van een geschikte tekst, je krijgt diverse monologen toegestuurd. In de privé acteertraining krijgt je te horen waren je kracht en talent ligt om dit vervolgens te versterken. Ook wordt er kritisch gekeken naar speltechnische vaardigheden zoals stemgebruik, fysieke mogelijkheden, mimiek etc. Nina geeft op constructieve wijze, eerlijke feedback waardoor je als trainee in een korte tijd veel kan groeien en verbeteren. Je wordt intensief gecoacht aan de hand van oefeningen en opdrachten.


Wat levert het op:

Nina heeft veel ervaring met het begeleiden van zowel beginnende spelers als professionele acteurs. Deze privé acteertraining tilt je als acteur naar een hoger niveau en verhoogt de spelkwaliteit die je kan toepassen in de praktijk bij castings,  theatergezelschappen, audities, cursussen, opnames, etc. Bovendien levert de opgedane kennis en ervaring veel op voor in het dagelijks leven, je voelt je sterker en durft ook meer transparant te zijn in het tonen van kwetsbaarheid en emoties.  


Locatie:

De privé acteertrainingen worden gegeven bij Nina Jilesen (acteercoach)
aan huis- in een mooie studio/praktijkruimte, 
dichtbij het centrum van Nijmegen.
De ruimte is voorzien van theaterlicht
en eventueel microfoon etc., 
heeft een prettige akoestiek
en alle voorzieningen om productief aan het werk te gaan. 
Adres: van Spaenstraat 4, 6524 HL, Nijmegen

Meer informatie of persoonlijk advies? Neem gerust vrijblijvend contact op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
*Op alle diensten van Nina Jilesen - Acteerlessen Nijmegen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.